Advocaten

Ons team van specialisten is u graag van dienst.

mr. A. (Annemiek) Zwart--Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht

mr. A. (Annemiek) ZwartArbeidsrecht, Personen- en Familierecht

Mevrouw mr. Zwart heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg. Zij is in 1987 afgestudeerd.

Na enkele jaren als bedrijfsjurist te hebben gewerkt is zij op 11 maart 1998 als advocaat beëdigd. Mevrouw mr. Zwart is sinds 1999 aan het kantoor verbonden.

De aandachtsgebieden van mevrouw mr. Zwart zijn:
Personen- en familierecht en Arbeidsrecht.

Mevrouw mr. Zwart is lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda - 's-Hertogenbosch (VAA).

E-mail
zwart@jansencs.nl
LinkedIn
LinkedIn
mr.  A.P.E. (Arno) de Brouwer--Aanbestedingsrecht, Algemene Voorwaarden, Arbitrage, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Contracten, Erfdienstbaarheden, Huurrecht en Incasso's

mr. A.P.E. (Arno) de BrouwerAanbestedingsrecht, Algemene Voorwaarden, Arbitrage, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Contracten, Erfdienstbaarheden, Huurrecht en Incasso's

Mr. De Brouwer heeft Nederlands recht, afstudeerrichting Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij is in 1998 afgestudeerd.

Na twee jaar als bedrijfsjurist bij een brancheorganisatie te hebben gewerkt is hij op 22 februari 2000 als advocaat beëdigd. Mr. De Brouwer is sinds 2000 aan het kantoor verbonden.

De aandachtsgebieden van mr. De Brouwer zijn:
Aanbestedingsrecht, Algemene Voorwaarden, Arbitrage, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Contracten, Erfdienstbaarheden, Huurrecht en Incasso’s.

Mr. De Brouwer is lid van de Vereniging van Bouwrechtadvocaten (VBR-A).

mr. B.P.J.H. (Barry) van de Luijtgaarden--Strafrecht

mr. B.P.J.H. (Barry) van de LuijtgaardenStrafrecht

Mr. Van de Luijtgaarden heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij is in 2007 afgestudeerd.

Sinds 2016 is hij als mede-oprichter van JANSEN & VAN DE LUIJTGAARDEN ADVOCATEN aan het kantoor verbonden. Hiervoor was hij 8 jaar advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor te Breda. Zijn intrede in de advocatuur deed hij bij Jansen c.s. advocaten.

De aandachtsgebieden van mr. Van de Luijtgaarden zijn:
Strafrecht, Economische delicten en Internationaal Strafrecht.

Mr. Van de Luijtgaarden mag zich specialist in strafzaken noemen daar hij de specialistenopleiding gevolgd heeft aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrecht te Utrecht, welk instituut is gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Voorts is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).


Bij spoed in strafzaken kunt u hem bereiken op 06-20583103.

E-mail
vdl@jansencs.nl
LinkedIn
LinkedIn
Mr. M. (Martijn) Houweling--Strafrecht en Letselschade

Mr. M. (Martijn) HouwelingStrafrecht en Letselschade

Mr. M. (Martijn) Houweling heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is strafrechtelijk afgestudeerd.

Op 15 februari 2013 is mr. Houweling als advocaat beëdigd, waarna hij als advocaat werkzaam is geweest in de algemene praktijk, met als bijzondere aandachtsgebieden strafrecht en letselschade.

Sinds 1 april 2017 is mr. Houweling verbonden aan JANSEN & van de LUIJTGAARDEN ADVOCATEN.

De aandachtsgebieden van mr. Houweling zijn:
- strafrecht;
- letselschade; en
- sociaal verzekeringsrecht.


Bij spoed in strafzaken kunt u hem bereiken op 06-23608746