Adviseur

mr. P.C.H. (Peter) Jansen--Per 5 januari 2017 heeft mr. Jansen zijn praktijk als advocaat neergelegd. Hij blijft echter op de gebieden bouw-, ondernemings- en insolventierecht verbonden als adviseur.

mr. P.C.H. (Peter) JansenPer 5 januari 2017 heeft mr. Jansen zijn praktijk als advocaat neergelegd. Hij blijft echter op de gebieden bouw-, ondernemings- en insolventierecht verbonden als adviseur.

Mr. Jansen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg. Hij is in 1976 afgestudeerd. Op 4 januari 1977 is hij als advocaat be√ędigd. Mr. Jansen is zijn loopbaan als advocaat begonnen bij een advocatenkantoor te Roosendaal. In 1982 heeft hij Jansen c.s. advocaten opgericht dat per 1 maart 2016 is voortgezet als JANSEN & VAN DE LUIJTGAARDEN ADVOCATEN.

Hij heeft zich in de veertig jaren dat hij als advocaat heeft gewerkt voornamelijk beziggehouden in de volgende rechtsgebieden: aanbestedingsrecht, arbitrage, bouwrecht, contracten, onroerend goedrecht, insolventierecht en ondernemingsrecht.